ونقلب كويس هانعمل بقي لبقسماط ده اخر لقمه في الساندويتش مش عارفه ليه دايما بتفضل من العيال بجمعها وانشفهها واطحنها
ممكن تعملي كور وتدحرجي في البقسماط
او ممكن تعملي زي خصوصا لو عامله كميه محترمه هانرش البقسماط المطحون ع ورقه او كيس كبير نرش ع نصفه بس
ونضع عجينه الكفته عليها ونطبق الورقه ونفرد بالنشابه لحد ما تملي المسكلمه محظوره كلها وبنفس السمك 1سم تقريبا هنا بقي نرفع الورقه اللي فوق ونرش ع الوجه العلوي برضوا بقسماط
وقطعي بالشكل اللي تحبيه اما مستطيلات او مربعات ونقسم كل مربع لمثلثات بلاش دواير عشان هايكون مسافات بينيه هاتحتاجي تعيدي تشكيلها
ورشه اخيره بقسماط مكان القطع عشان تكون كلها متغلفه كويس هانقلي شويه دلوقتي بس في طاسه واسعه وزيت مش عميق وحراره متوسطه ونقلبها ع الوجهين